Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πράγα – Μεσαιωνικό Παραμύθι - 5ημ αεροπορικώς

 
1η ημέρα : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο . τον Πύργο της πυρίτιδας, το αστρονομικό ρολόι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα: (ξενάγηση πόλης )
Πρωινό και αμέσως ,μετά ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, που τόσο πολύ ύμνησε ο Γκαίτε. Θα θαυμάσουμε το επιβλητικό κάστρο Χρατσάνι ( παλαιό ανάκτορο των Βασιλέων της Βοημίας0, τον καθεδρικό Ναό, το μοναστήρι Λορέττο, την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, το Εθνικό θέατρο. Ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ σας προτείνουμε έναν περίπατο στην παλιά συνοικία Μάλα Στράνα ( πανέμορφα σπίτια και γραφικοί δρόμοι ). Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα : ΠΡΑΓΑ-ΔΡΕΣΔΗ ( 149 χλμ προαιρετική εκδρομή)
Ξεκινάμε για την Δρέσδη , την ¨Φλωρεντία του Βορρά ¨.Θα δούμε το Τσβίγκερ , τμήμα των ανακτόρων από τους βασιλιάδες της Σαξονίας , την πρόσοψη του Αναγεννησιακού Ρέζιντεντσολς , το Δημαρχείο κ.α Στη συνέχεια αναχώρηση για την Πράγα .Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
 
4η ημέρα : ΠΡΑΓΑ
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε μια όμορφη κρουαζιέρα με γεύμα όπου θα θαυμάσετε εν πλω τα υπέροχα παλάτια και τις εκκλησίες σε γοτθικό και ρομαντικό ρυθμό καθώς επίσης και το πιο εκκεντρικό κτίριο της Πράγας το **Φρεντ & Τζιντζερ **. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση.
 
5η ημέρα : ΠΡΑΓΑ ( εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι ) – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό . Η σημερινή μας εκδρομή θα μας φέρει στο Κάρλοβι Βάρι, κτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέμπλα, γνωστό λόγω των ιαματικών πηγών του με μοναδικές στον κόσμο ιδιότητες. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε βασιλική πόλη από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής όπως ο Μέγας Πέτρος , η Μαρία Θηρεσία , ο Γκαίτε , ο Σίλλερ, ο Μπαχ. Σήμερα είναι από τα γνωστότερα κέντρα υγείας και ανανέωσης στην Κεντρική Ευρώπη. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής.
 
 
Το γραφείο μας προσφέρει:
  • Τα αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Διατροφή της επιλογής σας
  • Μετακινήσεις με πούλμαν πολυτελείας
  • Ημερήσια εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρι
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
 
Δεν περιλαμβάνονται :
 
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , φόροι αεροδρομίων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 
 
Σημειώσεις :
 
Οι πτήσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν προς/από Μπρατισλάβα ή Βιέννη.
Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.
 
23 Hr. Pasmatzidi Str., N. Moudania,
63200 Halkidiki Greece
Tel.:+30 23730 21062/22426
Fax.:+30 23730 22863