Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΑΓΑ- ΒΕΡΟΛΙΝΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

 
1η ημέρα : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί Έλεγχος και απευθείας πτήση για την πανέμορφη Πράγα. Αμέσως μετά την άφιξη ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πανέμορφη πόλη. Θα θαυμάσουμε το επιβλητικό κάστρο Χράτσανι (παλαιό ανάκτορο των Βασιλέων της Βοημίας ) τον καθεδρικό ναό, το μοναστήρι Λορέττο, την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, το εθνικό θέατρο. Το απόγευμα προτείνουμε περιήγηση περίπατο στην παλιά συνοικία Μόλα Στράνα με τα πανέμορφα σπίτια και τους γραφικούς δρόμους.. Δείπνο και ακολουθεί διασκέδαση. Διαν/ση.
 
2η ημέρα ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση πόλης )
Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στο κέντρο της πόλης , επισκεπτόμενοι όλα εκείνα τα μνημεία που έκαναν την Πράγα μια από τις τρεις αυτοκρατορικές πόλεις. Στην συνέχεια σας προτείνουμε διάφορες επισκέψεις στα μουσεία της πόλης .Σας προτείνουμε μια επίσκεψη στην εθνική πινακοθήκη, το εθνικό μουσείο , το ιστορικό μουσείο ,το εθνογραφικό μουσείο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο , δείπνο και το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα στον Μολδάβα. Ακολουθεί προαιρετική διασκέδαση Διαν/ση.
 
3η ημέρα : ΠΡΑΓΑ-ΔΡΕΣΔΗ ( 149 χλμ ) – ΒΕΡΟΛΙΝΟ ( 194 χλμ)
Ξεκινάμε για την Δρέσδη , την ¨Φλωρεντία του Βορρά ¨.Θα δούμε το Τσβίγκερ , τμήμα των ανακτόρων από τους βασιλιάδες της Σαξονίας , την πρόσοψη του Αναγεννησιακού Ρέζιντεντσολς , το Δημαρχείο κ.α. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Βερολίνο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση .Διανυκτέρευση.
 
4η ημέρα : ΒΕΡΟΛΙΝΟ ( περιήγηση πόλης )
Αρχίζουμε την ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε τα ερείπια από το γνωστό τείχος που δίχαζε την πόλη , τον Καθεδρικό Ναό , την πύλη του Βραδεμβούργου , το Ράιχσταντ , τα ανάκτορα Σαρλοτεμπουργκ , και φυσικά θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο μουσείο της Περγάμου με την πληθώρα από αξιόλογα εκθέματα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
 
5η ημέρα : ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΟΤΣΝΤΑΜ – ΠΡΑΓΑ ( 274 χλμ για Πράγα )
Αναχώρηση για την γραφική πόλη Πότσνατμ μια από τις πρωτεύουσες της άλλοτε μεγάλης Γερμανίας. Περιήγηση στα αξιοθέατα και αναχώρηση για Πράγα και αργά το βράδυ πτήση επιστροφής .
 
 
Το γραφείο μας προσφέρει:
 
  • Τα αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Διατροφή της επιλογής σας
  • Μετακινήσεις με πούλμαν πολυτελείας
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα 
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται
 
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , φόροι αεροδρομίων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 
 
Σημειώσεις
 
Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.
Οι πτήσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν προς/από Μπρατισλάβα ή Βιέννη.
 
23 Hr. Pasmatzidi Str., N. Moudania,
63200 Halkidiki Greece
Tel.:+30 23730 21062/22426
Fax.:+30 23730 22863