Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ 5&6 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ Νίκαια-Μόντε Κάρλο – Σαν Πωλ- Σαν Ραφαέλ – Μασαλία – Γένοβα – Μιλάνο

1η μέρα : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΡΟΝΑ – ΝΙΚΑΙΑ
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Βερόνα. Άφιξη και στην συνέχεια αναχώρηση για την πιο μεσογειακή πόλη της Γαλλίας , την Νίκαια. Άφιξη αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της περιοχής . Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
2η μέρα : ΝΙΚΑΙΑ ( περιήγηση πόλης – Μονακό )
Σήμερα θα περιηγηθούμε στο γραφικό λιμάνι της Νίκαιας , την παραλιακή λεωφόρο , την πασίγνωστη ‘’ Προμενάν Ντεζ Ανγκλεζ ‘’, τους όμορφους κήπους του Αλβέρτου , το Ηρώων κ.α. Θα συνεχίσουμε για το πριγκιπάτο του Μονακό, θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα του Ρενιέ, τη Μητρόπολη που είναι θαμμένη η Γκρεης Κέλλυ, το Ωκεανογραφικό Μουσείο Κουστώ και τέλος την ‘’ Villa Kerylos ‘’ πιστό αντίγραφο αρχαίας Ελληνικής οικίας . Επιστροφή στην Νίκαια. Για το βράδυ σας προτείνουμε ένα ποτό σε κάποιο από τα κοσμοπολίτικα μπαρ της παραλίας .
3η μέρα : NIKAIA ( St Paul-St Rafael )
Ξεκινάμε για το μεσαιωνικό χωριό Σαν Πωλ ντε Βανς . Περιπλανηθείτε στα στενά του σοκάκια με τα υπέροχα παλαιοπωλεία και ανεβείτε στο γοτθικό καθεδρικό ναό του χωριού. Συνεχίζουμε για το Σαν Ραφαέλ ( μεσαιωνική γραφική πόλη ) . Επιστροφή στην Νίκαια το απόγευμα.
4η μέρα : ΝΙΚΑΙΑ ( Μασαλία )
Αναχώρηση το πρωί για προαιρετική ημερήσια εκδρομή στην Μασαλία, πόλη που ιδρύθηκε τον 7ο αιώνα π.χ από τους Έλληνες Φωκαείς . Ελεύθεροι για περίπατο στο ιστορικό κέντρο και επιστροφή το βράδυ στην Νίκαια.
5η μέρα : ΝΙΚΑΙΑ – ΓΕΝΟΒΑ – ΜΙΛΑΝΟ
Ξεκινάμε για την μεσαιωνική Γένοβα, κατά μήκος των γαλλικών – ιταλικών ακτών. Άφιξη , ελεύθεροι για περίπατο στο ιστορικό κέντρο και συνεχίζουμε για Μιλάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της περιοχής και ακολούθως ελεύθεροι στην αξιόλογη αγορά της πόλης .
6η μέρα : ΜΙΛΑΝΟ – ΒΕΡΟΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Ελεύθεροι στην πλούσια και αξιόλογη αγορά της πόλης . Αναχώρηση για Βερόνα. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Στην 5ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα του 6ήμερου προγράμματος .
Το γραφείο μας προσφέρει:
  •   Τα αεροπορικά εισιτήρια
  •   Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  •   Διατροφή
  •   Μετακινήσεις με πούλμαν πολυτελείας
  •  Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  •  Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  •   Ασφάλιση αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται :
Δημοτικοί φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία Ιταλίας (3 € το άτομο/νύχτα ),είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , φόροι αεροδρομίων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
23 Hr. Pasmatzidi Str., N. Moudania,
63200 Halkidiki Greece
Tel.:+30 23730 21062/22426
Fax.:+30 23730 22863