Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ - 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ



1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, έλεγχος και πτήση για Βουδαπέστη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι για περίπατο στην όμορφη πόλη.

2η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό .Ξενάγηση στα αξιοθέατα. Θα δούμε τη μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, το ναό του Ματία, τον Πύργο των Ψαράδων. Το απόγευμα μετάβαση στο λόφο Γκέλλερτ με το άγαλμα της Ελευθερίας, απ’ όπου θα θαυμάσουμε πανοραμικά την Βουδαπέστη. Στην συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στο Δούναβη όπου θα δείτε από μια άλλη οπτική γωνία την Γέφυρα των Αλυσίδων, τη Γέφυρα της Ελισάβετ, το Ουγγρικό Κοινοβούλιο, το νησί της Μαργαρίτας και την ακαδημία Επιστημών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: (150 χλμ.) ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά )

Πρωινό. Αναχώρηση για τα Παραδουνάβια χωριά (Έστεργκομ,)όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων, Βίζεγκραντ και Αγ. Ανδρέας). Επιστροφή το απόγευμα στην πόλη και επίσκεψη στο καταπράσινο νησί της Μαργαρίτας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά.

4η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ ( προαιρετική εκδρομή )

Πρωινό. Προαιρετική εκδρομή στην Βιέννη, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Να δείτε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθείτε στην περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ όπου θα θαυμάσετε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την εκκλησία του Τάματος, τη Φωτιφ Κίρχε. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στην Βουδαπέστη. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό. Ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στο πεζόδρομο Βάτσι, όπου θα βρείτε κεντήματα, πορσελάνες , δίσκους , κρύσταλλα και πολλά άλλα. Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Το γραφείο μας προσφέρει:
• Αεροπορικά εισιτήρια.
• Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
• Διατροφή ανάλογα της επιλογής σας.
• Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή λεωφορεία.
• Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
• Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας.
• Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει :
Φόρους αεροδρομίων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων, πάρκων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Σημειώσεις :

Οι πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και προς/από Βιέννη ή Μπρατισλάβα
Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

Tel.:23730-21062/23730-22426 Fax.:23730 22863
23 Hr.pasmatzidi Str.,N.Moudania,63200 Halkidiki Greece