Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ 4 ημέρες 23/12- 26/12

1ημέρα: 23/12 Ώρα 07.00 αναχώρηση από τ ο γραφείο μας Η πρώτη μας στάση για καφέ θα είναι στα Γρεβενά και συνεχίζουμε μέσω Μετσόβου για τα Ιωάννινα. Περιήγηση της όμορφης πόλης και χρόνος ελεύθερος για φαγητό Το απόγευμα αναχώρηση για την Πρέβεζα, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Δ/ση.
2η ημέρα: 24/12 Πρωινό και αναχώρηση για την ΛΕΥΚΑΔΑ το νησί που συνδέεται με την στεριά με μια γέφυρα. Θα επισκεφθούμε το φρούριο που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης. Γνωριμία με την πόλη της Λευκάδας. Αξιοσημείωτα κτίρια της πόλης είναι οι εκκλησίες της οι οποίες χρονολογούνται από τα τέλη του 17ου αιώνα. Για όσους θέλουν μπορούν να επισκεφθούν το ιδιωτικό μουσείο του φωνογράφου. Και θα συνεχίσουμε για το για το Νυδρί που βρίσκεται απέναντι από νησί του Ωνάση στο Σκορπιό, Το απόγευμα επιστροφή στην Πρέβεζα . Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά ρεβεγιόν Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: 25/12 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Πρωινό και αναχώρηση για εκδρομή στην Πάργα περνώντας πρώτα από το Νεκρομαντείο όπου θα σταματήσουμε για μια περιήγηση. Στην συνέχεια άφιξη στην Πάργα, με τις φυσικές ομορφιές, τη θαυμάσια παραλία και τα καταπράσινα δάση. Μπορείτε να επισκεφτείτε το βενετσιάνικο κάστρο, το νησί της Παναγιάς, και το Μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών. Μετά το μεσημεριανό φαγητό , το απόγευμα αναχώρηση για την επιστροφή μας. στη Πρέβεζα. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: 26/12 Πρωινό και ώρα 08.00 αποχαιρετούμε την όμορφη Πρέβεζα ς για να πάμε σε μια άλλη όμορφη πόλη την Άρτα για να δούμε το περίφημο γεφύρι της Άρτας. Λίγος χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για επιστροφή. Στάση στο εντυπωσιακό μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα Αμέσως μετά θα πάμε στο Μέτσοβο Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Αμέσως μετά αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ Άφιξη το βράδυ στη Χαλκιδική.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τιμή συμμετοχής: Α) ΞΕΝ,DIONI 4* 185 €
B)ΞΕΝ PREVEZA CITY 3* 165 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. σε δίκλινα δωμάτια.
  • Τα πρωινά.
  • Τις περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
  • Κάλυψη αστικής ευθύνης

  • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων, τα φαγητά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
    Τιμή ρεβεγιόν 30€
    63200 N.Moudania Halkidiki Greece / Tel: +30 23730 21.062, 22426  – Fax: +30 23730 22.863
     web site: www.halkidiki-tours.gr -  e-mail: halkidikitours@live.com