Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΦΛΩΡΙΝΑ 24-26/12

1η ημέρα:24/12 ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ώρα 07.00 αναχώρηση από το γραφείο μας . Με μία ενδιάμεση στάση για καφέ στην Βέροια φτάνουμε στη Σιάτιστα. Χρόνος ελεύθερος για να θαυμάσουμε τα περίφημα αρχοντικά και στην συνέχεια αναχώρηση για την Καστοριά. Άφιξη στην πανέμορφη πόλη που είναι χτισμένη πάνω στην λίμνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετικά ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα:25/12 ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Πρωινό 09.00 και σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα αναρίθμητα νεοκλασικά κτίρια, και τις Βυζαντινές εκκλησίες που ξεπερνούν σε αριθμό τις 40. Μπορούμε να επισκεφτούμε το μουσείο βυζαντινής τέχνης, την πλατεία του Αγ. Μηνά, και το μοναστήρι της Παναγίας της Μαυριώτισσας. Θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης από τον Προφήτη Ηλία και το απόγευμα το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα δίπλα στη λίμνη με τους κύκνους και τα γιγάντια δέντρα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: 26/12 ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΜΟΥΔΑΝΙΑ
Πρωινό και ξεκινάμε για τις γραφικές Πρέσπες που βρίσκονται σε υψόμετρο 900 μέτρα και αποτελούν το φυσικό σύνορο μεταξύ Ελλάδας, Αλβανίας και Γιουγκοσλαβίας. Φιλόξενα μας περιμένουν τα «άγνωστα» χωριά Ψαράδες, Αγ. Γερμανός, το μικρό νησί Αγ. Αχίλλειος που βρίσκεται στην μικρή Πρέσπα και όπου θα περάσουμε με μια πλωτή γέφυρα Στο νησί υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα καθώς και η βυζαντινή εκκλησία του10ου αιώνα Γεύμα στους ψαράδες και αναχώρηση για Φλώρινα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ . Το απόγευμα αναχωρούμε για την επιστροφή. Άφιξη το βράδυ στη Χαλκιδική.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ €
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  
  • Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο.
  • Τις δ/σεις σε δίκλινα δωμάτια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Β κατ σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ
  • Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Κάλυψη αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων και γεύματα.

63200 N.Moudania Halkidiki Greece / Tel: +30 23730 21.062, 22426  – Fax: +30 23730 22.863
 web site: www.halkidiki-tours.gr -  e-mail: halkidikitours@live.com