Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 22-26/12

1
1ημέρα:22/12 Αναχώρηση το πρωί 06.00 από τα Μουδανιά. Η πρώτη μας στάση για καφέ στη Μουσθένη. Άφιξη στα σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων. Μικρή στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών όπου μπορείτε να αγοράσετε τσιγάρα, ουίσκι κολόνιες κ.α. είδη που υπάρχουν σε πολύ χαμηλές τιμές. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις διέλευση τουρκικών συνόρων και συνεχίζουμε περνώντας μέσω Κεσσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και συνεχίζουμε για την πόλη των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα:23/12 Πρωινό και θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από το έμβλημα της Χριστιανοσύνης τον περίλαμπρο ναό της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ , Ιππόδρομο, βασιλική στέρνα, αρχαιολογικό μουσείο ,και τα σουλτανικά ανάκτορα του ΤΟΠ-ΚΑΠΙ, όπου θα θαυμάσουμε μοναδικές συλλογές στον κόσμο. Το μεσημέρι( προαιρετικά) κρουαζιέρα με ιδιωτικό σκάφος στο Βόσπορο για να έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από θαλάσσης και τις δύο πλευρές της πόλης.. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα:24/12 Πρωινό και αναχώρηση ( προαιρετικά) για το στολίδι της θάλασσας του Μαρμαρά, τα Πριγκηπόνησα. Θα περάσουμε την Πρώτη, την Αντιγόνη, την Χάλκη και την Πρίγκηπο. Πρώτη στάση στη Χάλκη όπου θα επισπευτούμε την θεολογική σχολή, Χρόνος για καφέ στην παραλία του νησιού. Κατόπιν συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο νησί την Πρίγκιπο. Σας προτείνουμε να κάνετε το γύρο του νησιού με τα παϊτόνια και χρόνος ελεύθερος στην παραλία για φαγητό .Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη .Χρόνος ελεύθερος για να ετοιμαστούμε για το Ρεβεγιόν Διανυκτέρευση.
4η ημέρα :25/12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Πρωινό και αναχώρηση για την καρδιά της Ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Εκκλησιασμός και . Επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών όπου πρωτοψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στην μονή της Χώρας με τα μοναδικά ψηφιδωτά στον κόσμο.. και την μονή της Ζωοδόχου Πηγής το γνωστό μας Μπαλουκλί. Στη συνεχεία επίσκεψη στο ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΚ πάρκο όπου θα δούμε τα βυζαντινά –ρωμαικά μνημεία που βρίσκονται σε όλη την Τουρκία σε μινιατούρες. Μεσημέρι προτείνουμε γεύμα στο σπίτι της Λωξάντρας Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ η πόλη σας καλεί σε ένα από τα πολλά κέντρα για να απολαύσουμε το χορό της κοιλιάς Διανυκτέρευση.
5η ημέρα:26/12 .Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην περίφημη κλειστή αγορά της πόλης έως και της 13.00. Χιλιάδες αντικείμενα από μικρά δώρα εως και πολύτιμα κοσμήματα .Δείτε χωρίς κατ ανάγκη αγοράσετε Αναχώρηση για το δρόμο του γυρισμού συνοδευόμενοι από τις ωραίες εντυπώσεις. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ άφιξη το βράδυ στη Χαλκιδικη..
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τιμή συμμετοχής:250 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Τη μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο.
  • Τις δ/σεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο 4* στη περιοχή της βυζαντινής πόλης.
  • Τα πρωινά.
  • Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Επίσημο ξεναγό.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων, γεύματα, την κρουαζιέρα στο Βόσπορο και τα την εκδρομή στα Πριγκηπόνησα.

63200 N.Moudania Halkidiki Greece / Tel: +30 23730 21.062, 22426  – Fax: +30 23730 22.863
 web site: www.halkidiki-tours.gr -  e-mail: halkidikitours@live.com