Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 23-26/12

1η ημέρα :23/12 ΓΡΕΒΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ώρα 07.00 αναχώρηση από τη Χαλκιδική. Στάση για καφέ στα Γρεβενά και αναχώρηση για το πανέμορφο Μέτσοβο. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στο μουσείο – σπίτι του Αβέρωφ, στην πινακοθήκη με μοναδικής αξίας εκθέματα. Μετά το φαγητό αναχώρηση για τα Γιάννενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα :24/12 ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το βουνό Τύμφη. Θα απολαύσουμε τη μαγεία που μας προσφέρει το φαράγγι του Βίκου από την πλευρά του Μονοδένδρι. Επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας προς την περιοχή των Κήπων όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό Λαογραφικό μουσείο του Απόστολου Τόλη. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. . Το βράδυ προαιρετική ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα 25/12 : ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ –ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τα Γιάννενα. Επίσκεψη στο μουσείο του Βρέλλη, που είναι ένα μοναδικό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων ιστορικών προσώπων. Επιστροφή στα Ιωάννινα. Περιήγηση της πόλης και στην συνέχεια μετάβαση στο νησί της κυρά – Βασιλικής. Μετά το μεσημέρι αναχώρηση για επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα 26/12 : ΓΙΑΝΝΕΝΑ – XAΛΚΙΔΙΚΗ
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη έως και το απόγευμα που θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Χαλκιδική.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τιμή συμμετοχής : 165 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο. 
  • Τις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
  • Τις περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
  • Αστική κάλυψη

  • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
    Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων και γεύματα.

    63200 N.Moudania Halkidiki Greece / Tel: +30 23730 21.062, 22426  – Fax: +30 23730 22.863
     web site: www.halkidiki-tours.gr -  e-mail: halkidikitours@live.com