Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ 23-26/12



1η ημέρα: 23/12 Ώρα 07.00 συγκέντρωση και αναχώρηση από το γραφείο μας για Σόφια. Άφιξη στο Προμαχώνα, Διέλευση Ελληνοβουλγαρικών συνόρων και συνεχίζουμε για το μοναστήρι της Ρίλλας (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, όπως το μεσαιωνικό πύργο Χρέλιο, ξυλόγλυπτα αριστουργήματα στο παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Χριστού, παλιές εικόνες, καθώς και αναρίθμητα βιβλία. Το απόγευμα άφιξη στη Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:24/12 Πρόγευμα και αναχώρηση για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας την Φιλιππούπολη, την πόλη που έχτισε ο Βασιλείας Φίλιππος Β΄ στις όχθες του ποταμού Έβρου. Στην περιήγηση μας θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, το αρχαίο θέατρο και το λαογραφικό μουσείο. . Γεύμα και χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στη Σόφια αργά το απόγευμα. Το βράδυ προαιρετικά Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:25/12 ΚΑΛΑ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Πρόγευμα και αρχίζουμε την ξενάγηση μας. Θα δούμε τη Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τα Ρωμαϊκά Μνημεία, τον περίλαμπρο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, τη Βουλή και την Πανεπιστημιούπολη. Αναχώρηση για το βουνό Βίτοσα ένα από τα ωραιότερα παραθεριστικά κέντρα της Βουλγαρίας με χιονοδρομική πίστα, με διάφορα ρέσταραν πολλά ξενοδοχεία. Για όσους επιθυμούν μπορούν να πάρουν το τελεφερίκ και να ανέβουν έως και την τελευταία διαδρομή όπου είναι και οι χιονοδρομικές πίστες. Γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα26/12: Μετά το πρόγευμα αναχώρηση .Στάση στο Σαντανκσι και μεσημεριανό φαγητό στο χωριό Μελένικο φημισμένο για τα κρασιά του. Άφιξη αργά το βράδυ στη Χαλκιδική.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τιμή συμμετοχής: 195€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο.
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KEMPINSKI 5* με ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα ημερησίως).
  • Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Ξεναγό επίσημο. Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής κάλυψης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
63200 N.Moudania Halkidiki Greece / Tel: +30 23730 21.062, 22426  – Fax: +30 23730 22.863
 web site: www.halkidiki-tours.gr -  e-mail: halkidikitours@live.com