Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη- Βόσπορο-Πριγκηπόνησα 5ημέρες 16-20 Νοεμβρίου

1η μέρα
Αναχώρηση το πρωί από την Χαλκιδικη. Η πρώτη μας στάση για καφέ στη Μουσθένη. Άφιξη στα σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων. Μικρή στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών όπου μπορείτε να αγοράσετε τσιγάρα, ουίσκι κολόνιες κ.α. είδη που υπάρχουν σε πολύ χαμηλές τιμές. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις διέλευση τουρκικών συνόρων και συνεχίζουμε περνώντας μέσω Κεσσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και συνεχίζουμε για την πόλη των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.Διανυκτέρευση.

2η μέρα
Πρωινό και θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από το έμβλημα της Χριστιανοσύνης τον περίλαμπρο ναό της Αγίας Σοφίας, Ιππόδρομο, Μπλε Τζαμί, βασιλική στέρνα. Το μεσημέρι κρουαζιέρα με ιδιωτικό σκάφος στο Βόσπορο για να έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από θαλάσσης και τις δύο πλευρές της πόλης. Μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να τη χάσετε.  Διανυκτέρευση.

3η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για το στολίδι της θάλασσας του Μαρμαρά, τα Πριγκηπόνησα. Θα περάσουμε την Πρώτη, την Αντιγόνη, την Χάλκη και την Πρίγκηπο.Πρωτη σταση στη Χαλκη οπου θα επισκευθουμε την θεολογηκη σχολη, χρονος για καφε στην παραλια του νησιου.Κατοπιν συνεχιζουμε για το μεγαλυτερο νησι την Πριγκηπο. Σας προτείνουμε να κάνετε το γύρο του νησιού με τα παϊτόνια και χρονος ελευθερος στην παραλια για φαγητο.Επιστροφή στην Κωνσταντινουπολη και επίσκεψη στο  Καπαλί Τσαρσί, την περίφημη σκεπαστή αγορά της πόλης όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα πάντα, ασημένια – χρυσά – δερμάτινα – χαλιά –είδη λαϊκής τέχνης. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα Σουλτανικά Ανάκτορα του ΤΟΠ ΚΑΠΙ που είναι σήμερα μουσείο. Εδώ μπορούμε να θαυμάσουμε μοναδικές συλλογές στον κόσμο.Κατόπιν θα ανεβούμε στο λοφο ΠΙΕΡ ΛΟΤΙ που θα θαυμάσουμε πανοραμικα την πολη.Στη συνεχεία επισκεψη στο στο ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΚ πάρκο οπου θα δούμε τα μνημεία της Τουρκίας με μινιατούρες.. Διανυκτέρευση.  
5ημέρα

Πρωινο και στην συνέχεια αναχώρηση για την καρδιά της Ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών όπου πρωτοψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος και στην μονή της Ζωοδόχου Πηγής το γνωστό μας Μπαλουκλί. Αναχώρηση για το δρόμο του γυρισμού συνοδευόμενοι από τις ωραίες εντυπώσεις. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ άφιξη το βράδυ στη Χαλκιδικη..
                                                                              ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  Τη μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο.
                                   Τις δ/σεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο GREENPARK 4* στη περιοχη ΤΑΧΙΜ
                                   Τα πρωινά.
                                   Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις του προγράμματος.
                                    Επίσημο ξεναγό.
                                   Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων, γεύματα, την κρουαζιέρα στο Βόσπορο και τα την εκδρομή στα Πριγκηπόνησα.
http://www.halkidiki-tours.gr/index.php?MDL=pages&Branch=N_N0000000002_N0000002028_P0000000089