Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 4ημέρες 27-30 Οκτωβρίου

1η   ημέρα: Ώρα 22.00 αναχώρηση από την Χαλκιδική Στην Ξάνθη η πρώτη μας στάση για καφέ και συνεχίζουμε Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη – Σύνορα.
2η ημέρα: Άφιξη στα σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων. Διέλευση τουρκικών συνόρων και συνεχίζουμε για την πόλη των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη. Αφιξη και επίσκεψη στην μονή της  Ζωοδόχου Πηγής(Mπαλουκλί). Εως και την τακτοποίηση μας στο ξενοδοχείο ελεύθεροι στο Καπαλί Τσαρσί, την περίφημη σκεπαστή αγορά της πόλης όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα πάντα, ασημένια – χρυσά – δερμάτινα – χαλιά – είδη λαϊκής τέχνης. Είναι μοναδική εμπειρία και αξίζει να τη ζήσετε χωρίς κατ’ ανάγκη να αγοράσετε. . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ένα από τα πολλά νυχτερινά κέντρα με αυθεντικό χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: Πρωινό και θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας με το έμβλημα της Χριστιανοσύνης, τον περίλαμπρο ναό της Αγίας Σοφίας και μετά Ιππόδρομο και Μπλε Τζαμί. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τα Σουλτανικά Ανάκτορα του Tοπ-Καπι που είναι ένα από τα πιο πλούσια ανάκτορα του κόσμου. Το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε με ιδιωτικο σκαφος μια θαυμασια κρουαζιερα στο Βοσπορο (προαιρετικά) για να έχουν τη δυνατότητα να δούνε από θαλάσσης και τις δύο πλευρές της πόλης. Μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να τη χάσετε. . Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 
4η ημέρα: Πρωινό και  στη συνέχεια επίσκεψη στην καρδιά της ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τη Μονή Βλαχερνών εκεί όπου πρωτοψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος Αμέσως μετά συνοδευόμενοι από τις ωραίες αναμνήσεις παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη αργά τη νύχτα στη Χαλκιδική. 
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο.
Τις 2 δ/σεις σε δίκλινα δωμάτια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 * στην πλατεία ΤΑΚΣΙΜ  σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό .
Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις του προγράμματος.
Ξεναγό επίσημο. Αρχηγό του γραφείου μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων, γεύματα, την κρουαζιέρα στο Βόσπορο και ό,τι δεν αναφέρεται στο κυρίως πρόγραμμα.

http://www.halkidiki-tours.gr/index.php?MDL=pages&Branch=N_N0000000002_N0000002012_N0000002047_P0000000134