Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ημέρες


1η ημέρα : ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την όμορφη πόλη της Ισπανίας. Άφιξη και στην συνέχεια ξεκινάμε για την περιήγηση στην πόλη. Θα ανεβούμε στο λόφο Μόνζουικ από όπου μπορούμε να θαυμάσουμε πανοραμικά όλη τη πόλη και να περιηγηθούμε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της. Συνεχίζουμε με στάση στο πανέμορφο Poble Espanyol ( Ισπανικό Χωριό ) όπου θα γνωρίσουμε τα περισσότερα είδη αρχιτεκτονικής της Ισπανίας περπατώντας στα γραφικά σοκάκια του. Στην συνέχεια περνώντας από το μνημείο του Κολόμβου , την μπαρτσελονέτα ,τους δίδυμους πύργους θα καταλήξουμε στον φημισμένο Καθολικό Ναό του Gaudi την Sagrada Familia θα μεταφερθούμε στο φημισμένο πάρκο GUEL όπου θα απολαύσουμε πολλά έργα του Gaudi καθώς και το σπίτι του. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στην γοτθική συνοικία με επίσκεψη στο μουσείο του Picaso και τον καθεδρικό ναό. Θα καταλήξουμε για μια βόλτα στην Ράμπλας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

2η ημέρα : ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΟΥΕΡΕΣ ( 139 χλμ )
Πρωινό στο ξενοδοχείο και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστορική πόλη της Χιρόνα όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Στην συνέχεια μπορείτε να επισκεφθείτε το Φιγκουέρες την γενέτειρα του Dali και να επισκεφθείτε το περίφημο μουσείο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα : ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ AQUARIUM – CAMP NOU
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το γήπεδο της Barcelona το Camp Nou, να περιηγηθείτε στο γήπεδο και στο μουσείο της ομάδας. Στην συνέχεια μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Maremagnum που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και να επισκεφθείτε το Aquarium με τα εκατοντάδες ενυδρεία, από σπάνια είδη ψαριών και το Ναυτικό Μουσείο. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στην Barcelloneta και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
4η ημέρα : ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΝΣΕΡΑΤ )
Πρωινό και προαιρετική εκδρομή στο μοναστήρι των Βενεδικτίνων μοναχών στο βουνό Μονσεράτ. Η ιστορία του μοναστηριού ξεκινάει από το 880 μ.χ όπου σε ένα σπήλαιο βρέθηκε το ξύλινο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας. Θαυμάστε τον Καθεδρικό ναό, δώστε προσοχή στις ατελείωτες εικόνες – αγάλματα όπου φέρουν ελληνικά ονόματα και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί από υψόμετρο 1100 μ. Μετά την επίσκεψη μας στο μοναστήρι οι τολμηροί θα έχουν χρόνο στην διάθεση τους για μια βόλτα με το τρενάκι ( έξοδα ατομικά ). Επιστροφή στην Βαρκελώνη.
 
5η ημέρα : ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό , χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες αγορές. Μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής.
 
Το γραφείο μας προσφέρει:
  • Τα αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Διατροφή της επιλογής σας
  • Μετακινήσεις με πούλμαν πολυτελείας
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  •  Ασφάλιση αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται :
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , φόροι αεροδρομίων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
Σημειώσεις
Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.
 
Tel.:23730-21062/23730-22426 Fax.:23730 22863
23 Hr.pasmatzidi Str.,N.Moudania,63200 Halkidiki Greece