Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 22 έως 26 Δεκεμβρίου



1η ημέρα:22/12 Ώρα 05.00 αναχώρηση από το γραφείο μας . Άφιξη στο Προμαχώνα, Διέλευση Ελληνο-Βουλγαρικών συνόρων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό άφιξη στα σύνορα. Διέλευση Βουλγαρικών Ρουμανικών συνόρων ΄περνώντας την γέφυρα της φιλίας πάνω από τον Δούναβη και στη συνέχεια άφιξη στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


2η ημέρα:23/12 Πρωινό και συνέχεια με ελληνόφωνα ξεναγό Θα δούμε την όπερα, το μουσείο Φυσικής ιστορίας, την αψίδα του θριάμβου, την στρατιωτική Ακαδημία, τον οίκο του λαού, το ναό της μουσικής το Ατενέουμ. κ.α . Απόγευμα ελεύθερο για να περπατήσουμε στο Παρίσι όπως λέγεται των Βαλκανίων το Βουκουρέστι Δείπνο Δ/ση


3η ημέρα: 24/12 Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πραχωβα συναντάμε τα Σινάια, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών σπορ. Στολίδι της πόλης το μοναστήρι της περιοχής κτισμένο το 1685. Γεύμα και επιστροφή στο Βουκουρέστι Χρόνος ελεύθερος για να ετοιμαστούμε για το βράδυ. Προαιρετικά ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.


4η ημέρα 25/12 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Επίσκεψη στο Πατριαρχείο και στην συνέχεια θα πάμε να επισκεφθούμε το ‘‘μουσείο του χωριού’’ που είναι μοναδικό στο είδος του. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση των εκδρομέων. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


5η ημέρα: 26/12 Πρωινό και παίρνουμε τον δρόμο του γυρισμού μέσω Ρούσε – Σόφιας. Διέλευση συνόρων. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Άφιξη το βράδυ στα Μουδανιά.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής α) 280 € ξεν RIN GRAND 4*

Β) 295 ΞΕΝ ROYAL HOTEL 4*


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο. 
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας 
  • Πρωινό και ένα γεύμα ημερησίως. 
  • Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις του προγράμματος. 
  • Ελληνόφωνα ξεναγό. 
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων, τα επιπλέον γεύματα και ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΤΙΜΗ ΡΕΒΕΓΙΟΝ 35 €
63200 N.Moudania Halkidiki Greece / Tel: +30 23730 21.062, 22426  – Fax: +30 23730 22.863
 web site: www.halkidiki-tours.gr -  e-mail: halkidikitours@live.com