Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Agro Eurasia 2014 Αποστολή - Εκδρομή ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ AGRO EURASIA 2014 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 21- 24/1/2014 4 ΗΜΕΡΕΣ



AGRO EURASIA 2014 Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Μηχανημάτων Κωνσταντινούπολη 22 έως 25 Ιανουαρίου
Έκθεση για τις αγροτικές καλλιέργειες και την επεξεργασία γεωργικών προϊόντων. Για τις κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες,  τρακτέρ καθώς και την συγκομιδή και επεξεργασία
αυγών, γάλακτος και λοιπών ζωικών προϊόντων.

 
AGRO EURASIA 2014  ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ 21 ΈΩΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Μηχανημάτων Κωνσταντινούπολη 22 έως 25 Ιανουαρίου
 1η ημέρα:  21/01 Ώρα 06.00 το πρωί αναχώρηση από το γραφείο μας. Διασχίζοντας την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη στάση για καφέ και συνεχίζουμε Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη. Άφιξη στα σύνορα Κήπων και έλεγχος διαβατηρίων. Μικρή στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών όπου μπορείτε να αγοράσετε τσιγάρα, ουίσκι, κολόνιες κ.α. είδη που υπάρχουν σε χαμηλές τιμές. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις διέλευση τουρκικών συνόρων και συνεχίζουμε περνώντας μέσω Κεσσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και Σιλιβρίας για την πόλη των πόλεων, την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι στο γνωστό πεζόδρομο της πλατείας ΤΑΧΙΜ. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα:22/01 Πρωινό και αναχώρηση για την έκθεση AGRO EURASIA , όπου θα παραμείνουμε έως και το απόγευμα Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και προαιρετικά διασκέδαση σε ένα από τα πολλά νυχτερινά κέντρα με αυθεντικό χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα:23/01 Πρωινό και αναχώρηση για την έκθεση έως και το απόγευμα Το βράδυ προαιρετικά δείπνο στο Κουμ – Καπί μια από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης όπου μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική τούρκικη μουσική. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα:24/01 Πρωινό και θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας με το έμβλημα της Χριστιανοσύνης τον περίλαμπρο ναό της Αγίας Σοφίας, τον Ιππόδρομο και επίσκεψη στην καρδιά της Ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Μονή των Βλαχερνών όπου πρωτοψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος και την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών. Αναχώρηση για το δρόμο του γυρισμού. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ άφιξη στη Χαλκιδική.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  A) 150 € (ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ )
                                              A) 170 €(ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ )
                                              Β) 200 € ( ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ  )
 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
ΤΙΣ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝ Α ΚΑΤ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚΟ ΞΕΝΑΓΟ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ  ΕΚΘΕΣΗ
ΑΡΧΗΓΟ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ

ΦΠΑ

http://www.halkidiki-tours.gr/index.php?MDL=pages&ProductID=159

Η Agro eurasia  κατατάσσεται ως ένα από τα κύρια γεγονότα εμπορίου γεωργικών προϊόντων στην Τουρκία. Την παράσταση παρακολούθησαν πάνω από 31650 επισκέπτες, υπογραμμίζοντας τη δημοτικότητα της εκδήλωσης. Οι παρευρισκόμενοι χαιρετούν από 44 διαφορετικές χώρες, προσδίδοντας μια παγκόσμια αίσθηση με την εκδήλωση. Ένα ευρύ φάσμα υψηλής απόδοσης απο προϊόντα και εργαλεία που σχετίζονται με τη γεωργία, τα λιπάσματα τα πουλερικά και άλλες συναφή υποτομείς εμφανίζονται εδώ, συμπεριλαμβανομένων των ασκήσεων, ελκυστήρες, τα ρυμουλκούμενα, τεμαχισμού, μηχανές αποφλοίωσης και άλλα συναφή είδη. Πάνω από 244 εκθέτες είναι παρόντες στην έκθεση, προέρχονται από περισσότερα από 23 έθνη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Αυστρία, Βουλγαρία, Ελβετία και Ελλάδα. Κατά τις τελευταίες τρεις εκδόσεις της Agro Ευρασία εμφάνισης, οι συνολικές μετρήσεις σημείωσαν άλμα 48 τοις εκατό περισσότερο - αναφέροντας σαφώς την ευνοϊκή εντύπωση ότι η εκδήλωση έχει ανάπτυξη. Η παράσταση πραγματοποιείται με την υποστήριξη αρκετών τουρκικών κυβερνητικών φορέων.

Είδη: Γεωργικά - Πουλερικά - Λιπάσματα - Σπόρων Αύξηση - Δενδρύλλια και άλλοι συναφείς τομείς - Ελκυστήρες, Ρυμουλκούμενα - Ψεκαστήρες - Τεμαχισμού - Εξοπλισμός κηπουρικής - Ελικόπτερα υποκατάστημα - Θρεπτικά συστατικά του εδάφους και εργαλεία για ανθοκομία - Μηχανήματα γεωργίας - Κτηνοτροφία γεωργίας - Κτηνιατρικά φάρμακα - Πράσινα σπίτια - Εγκαταστάσεις άρδευσης - Υδρευση και αποχέτευση - Γεωργικά χημικά προϊόντα - Κατοικίδια ζώα - Πουλερικά - Πτηνοτροφία - Τεχνολογία Γάλακτος - Τροφής - Σίτισης και αποθήκευσης - Κλιματισμός - Τεχνολογία καθαρισμού - Σταθερός εξοπλισμός - Χρηματοδότηση - Ασφάλειες - Οχήματα - Ανταλλακτικά.