Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013




ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
4 ημέρες (2 νύχτες) 145 € 


1η ημέρα -2η ημέρα 17 / 18 Νοεμβρίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΟΦΙΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
Αναχώρηση αργά το βράδυ. Διέλευση των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων με κατεύθυνση μας την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας τη Σόφια. Σύντομη στάση περιφερειακά για καφέ και συνεχίζουμε με ενδιάμεση στάση για φαγητό προς τα σύνορα της Ρουμανίας. Διέλευση από την ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ που ενώνει την Βουλγαρία με την Ρουμανία πάνω από τον Δούναβη και Άφιξη στο Παρίσι των Βαλκανίων όπως σωστά ονομάζεται το Βουκουρέστι. Το μεσημέρι ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, .Απόγευμα ελεύθερο – Διανυκτέρευση.
2η ημέρα 19 Νοεμβρίου : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
Πρωινό και ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, για να δούμε τα ωραιότερα αξιοθέατα, όπως το Πατριαρχείο, τα τραπεζικά μέγαρα, το Ιστορικό μουσείο με θησαυρούς από την εποχή των Δάκων, τα παλαιά ανάκτορα, την Αψίδα του Θριάμβου, την ελληνική εκκλησία και το σπίτι του λαού το δεύτερο σε επιφάνεια κτίριο στον κόσμο μετά το πεντάγωνο , την στρατιωτική ακαδημία, τον ναό της μουσικής το Ατενέουμ. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το μουσείο του χωριού που είναι μοναδικό στο είδος του .Στην συνέχεια ΜΕΤΑΒΑΣΗ για παρακολούθηση του αγώνος της Εθνικής μας . Δ/ση
3η ημέρα 20 Νοεμβρίου ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ -ΜΟΥΔΑΝΙΑ
Πρωινό και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Ρούσε – Σόφιας. Διέλευση συνόρων. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, και φαγητόΙ Άφιξη το βράδυ στα Μουδανιά.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τιμή συμμετοχής: 145 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο.
• Τις διανυκτερεύσεις σε 4* superior ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης
• Πρωινό.
• Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις του προγράμματος.
• Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας
• Αστική ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης.


http://www.halkidiki-tours.gr/?MDL=pages&ProductID=158

FACEBOOK