Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ

                                                                             4-7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
1η ημέρα: Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας. Η πρώτη μας στάση για καφέ στη Ξάνθη και συνεχίζουμε Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη. Άφιξη στα σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων. Μικρή στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών όπου μπορείτε να αγοράσετε τσιγάρα, ουίσκι κολόνιες κ.α. είδη που υπάρχουν σε πολύ χαμηλές τιμές. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις διέλευση τουρκικών συνόρων και συνεχίζουμε περνώντας μέσω Κεσσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και Σιλιβρίας και συνεχίζουμε για την πόλη των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Τη νύχτα η πόλη σας καλεί σε ένα από τα πολλά  στέκια της . Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Πρωινό και θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από το έμβλημα της Χριστιανοσύνης τον περίλαμπρο ναό της Αγίας Σοφίας, Ιππόδρομο, Μπλε Τζαμί, Υδραγωγείο. Το παλάτι του ΤΟΠ ΚΑΠΙ που είναι σήμερα μουσείο. Εδώ μπορούμε να θαυμάσουμε μοναδικές συλλογές στον κόσμο. Στην συνέχεια Κατόπιν η μέρα ελεύθερη στους εκδρομείς για αγορά στο Καπαλί Τσαρσί, την περίφημη σκεπαστή αγορά της πόλης όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα πάντα, ασημένια – χρυσά – δερμάτινα – χαλιά –είδη λαϊκής τέχνης. πόλεων. Το βράδυ προαιρετικά γεύμα στο Κουμ Καπί από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης, όπου θα απολαύσετε αυθεντική τούρκικη μουσική. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα:. Πρωινό και αναχώρηση για το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ όπου θα παρακολουθήσουμε των αγιασμό των υδάτων και την ρίψη του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο κόλπο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη   Το μεσημέρι κρουαζιέρα με ιδιωτικό σκάφος στο Βόσπορο για να έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από θαλάσσης και τις δύο πλευρές της πόλης.  Μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να τη χάσετε. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στο ORIENT HAUS ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα με χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση
4η ημέρα :. Πρωινό και. επίσκεψη στο πάρκο ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΚ όπου μπορούμε να δούμε όλα τα μνημεία της Τουρκίας σε  μικρογραφία .Συνεχίζουμε με επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών όπου πρωτοψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος και στην μονή της Ζωοδόχου Πηγής το γνωστό μας Μπαλουκλί. Παίρνουμε  το δρόμο του γυρισμού συνοδευόμενοι από τις ωραίες εντυπώσεις. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ άφιξη το βράδυ στη Χαλκιδική.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής:190 € 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο.
Τις δ/σεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο  4* στο ΤΑΧΙΜ
Τα πρωινά.
Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις του προγράμματος.
Επίσημο ξεναγό.
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων, γεύματα, την κρουαζιέρα στο Βόσπορο..