Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ 21-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


ΣΤΗΝ  ΜΑΔΡΙΤΗ  21-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ



1η ημέρα 21 /11 Θεσσαλονίκη – Μάδρίτη:
Ώρα 05.30 συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και ώρα 07.30 αναχώρηση με την πτήση της AEGEAN μέσω Αθηνών για ΜΑΔΡΊΤΗ Άφιξη 12.50   και  επιβίβαση στο λεωφορείο  μας για να μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, Απόγευμα ελευθερο για μιάπρώτη γνωριμία με την πόλη Δ/ση. 
2η ημέρα  22/11  Μαδρίτη (περιήγηση πόλης:
Ώρα 09.00 πρωινό και η πρωτεύουσα την Ισπανίας η Μαδρίτη μας καλεί να την γνωρίσουμε. Η τέχνη και χλιδή είναι τα κύρια στοιχεία της πρωινής μας ξενάγησης. Επίσκεψη στο ασύγκριτο μουσείο του Πράδο όπου θα θαυμάσουμε έργα των μεγάλων ζωγράφων Ελ Γκρέκο, Βέλασκεφ και Γκόγια. Στην συνέχεια το βασιλικό παλάτι, το ξακουστό παλάθιο Ρεαλ θα μας εντυπωσιάσει με τα 2.000 δωμάτια του. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της Μαδρίτης. . Απόγευμα ελεύθερο., Διανυκτέρευση.  
3Η  ημέρα 23 /11 Μαδρίτη – Τολέδο – Μαδρίτη:
Ωρα 09.00 πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό Τολέδο όπου έζησε και δημιούργησε ο δικός μας Δομίνικος Θεοτοκόπουλος. Θα επισκεφθούμε το Καθεδρικό ναό όπου είναι ο μεγαλύτερος σ’ όλο τον κόσμο, την εκκλησία του Αγίου Θωμά όπου φυλάσσεται το μεγαλύτερο και ωραιότερο έργο του Ελ Γκρέκο (η ταφή του Κόμητα Οργκάθ)  και τέλος θα επισκεφθούμε το σπίτι του Ελ Γκρέκο. Γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ  προτείνουμε να απολαύσετε (προαιρετικά) μία παράσταση με αυθεντικό φλαμένκο. Διανυκτέρευση.
4Η  ημέρα 24/11 Μαδρίτη
Πρωινό και ημέρα ελευθερη για να  να συνεχίσετε με τα πάμπολλα μουσεία της Μαδρίτης η να απολαύσετε το φαγητό σας σε μια από τις πανέμορφες πλατείες της(την εντυπωσιακή Πλάθα  Μαγιόρ η στην ατμοσφαιρική Πλάθα Ντε Οριέντε με θ’εα το παλάτι. Δ/ση
4Η  ημέρα 25/11 Μαδρίτη– Αθήνα-Θεσσαλονίκη:
Πρωινό και  και . αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Με την πτήση της AEGEAN ώρα 12.50 αναχωρούμε για την  για Θεσσαλονίκη. Μέσω Αθηνών   Άφιξη στη Θεσσαλονίκη 19.50.

Τιμή συμμετοχής 475 €
Περιλαμβάνει
·         Τα αεροπορικά εισιτηρια Θες/νίκη- Αθήνα-Μαδρίτη-Αθήνα- Θες/νικη
·         4 δ/αεις σε ξεν 4* με πρωινό
·         Τις περιηγήσεις-ξεναγήσεις στην πόλη τις αναφερόμενες στο πρόγραμμα με επίσημο Ξεναγό
·         Εκδρομη στο Τολέδο με επίσημο ξεναγό
·         Φπα
·         Αστική κάλυψη
Δεν περιλαμβάνει
·         Φοροι αεροδρομίου
·         Τα γεύματα
·         Εισοδοι μουσείων- θεαμάτων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό