Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 23/01 -27/01
5 ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα:23/01 Ώρα 06.00 το πρωί αναχώρηση από το γραφείο μας. Διασχίζοντας την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη στάση για καφέ στην Ξάνθη και συνεχίζουμε Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη. Άφιξη στα σύνορα Κήπων και έλεγχος διαβατηρίων. Μικρή στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών όπου μπορείτε να αγοράσετε τσιγάρα, ουίσκι, κολόνιες κ.α. είδη που υπάρχουν σε χαμηλές τιμές. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις διέλευση τουρκικών συνόρων και συνεχίζουμε περνώντας μέσω Κεσσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και Σιλιβρίας για την πόλη των πόλεων, την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. RIVA Ελεύθεροι στο γνωστό πεζόδρομο της πλατείας ΤΑΧΙΜ. Διανυκτέρευση.



2η ημέρα:24/01 Πρωινό και αναχώρηση για την έκθεση ΕΜΙΤΤ όπου θα παραμείνουμε έως και το απόγευμα Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και προαιρετικά διασκέδαση σε ένα από τα πολλά νυχτερινά κέντρα με αυθεντικό χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.



3η ημέρα:25/01 Πρωινό και αναχώρηση για την έκθεση έως και το απόγευμα Το βράδυ προαιρετικά δείπνο στο Κουμ – Καπί μια από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης όπου μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική τούρκικη μουσική. Διανυκτέρευση.



4η ημέρα:26/01 Πρωινό και θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας με το έμβλημα της Χριστιανοσύνης τον περίλαμπρο ναό της Αγίας Σοφίας, τον Ιππόδρομο και το Μπλε Τζαμί. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε τα ανάκτορα του ΤΟΠ ΚΑΠΙ. Εδώ μπορούμε να θαυμάσουμε μοναδικές συλλογές στον κόσμο. . Για όσους θέλουν (προαιρετικά) μπορούνε με ιδιωτικό τουριστικό πλοίο να κάνουν την κρουαζιέρα στο Βόσπορο για να έχουν τη δυνατότητα να δούνε από θαλάσσης και τις δύο πλευρές της πόλης. Μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να τη χάσετε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Απόγευμα ελεύθερο Δ/ση



5η ημέρα 27/01 πρωινό και επίσκεψη στην καρδιά της Ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Μονή των Βλαχερνών όπου πρωτοψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος και την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών. Αναχώρηση για το δρόμο του γυρισμού. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ άφιξη στη Χαλκιδική.




ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ